Αγόρασε On-line

Μπορείτε να αγοράσετε online τώρα από το σπίτι σας! Απλά κάντε κλικ στον ιστότοπο και επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Μεταποίηση

Η πολυετής πείρα στον χώρο σε συνδιασμό με την γνώση και την συνέπεια έχουν εδραιώσει την παρουσία της εταιρείας στο χώρου του επίπλου γι’ αυτό μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη μεταποίηση και ανακαίνιση των παλαιών σας επίπλων και σαλονιών, σε διάφορα χρώματα και υφάσματα.

Εγκατάσταση

Αν θέλετε την μεταφορά ή την βοήθεια για τη συναρμολόγηση των επίπλων σας και για την τοποθέτηση, θα το κάνουμε για μια μικρή χρέωση, εσείς απλά ενημερώστε μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

01. SERVICE

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε, καθώς και να παράσχετε εξατομικευμένη βοήθεια με: προγραμματισμό, διαθεσιμότητα, μαζικές παραγγελίες, προσαρμοσμένες παραγγελίες και επιλογές παράδοσης.

02. SELECTION

Αγοράστε την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επίπλων και διακόσμησης για κάθε δωμάτιο, καθώς και μια τεράστια ποικιλία στρωμάτων σε τιμές που δεν μπορούν να χτυπηθούν!

03. SATISFACTION

Αγοράστε με εμπιστοσύνη! Η Εγγύηση Ικανοποίησης και η Υπόσχεση Τιμών μας, διασφαλίζουν ότι είστε πάντα ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

04. DELIVERY

Το δίκτυο των συνεργατών μας, είναι γρήγορο, αξιόπιστο με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε χιλιάδες αντικείμενα.

Μήπως έχετε κάποια ερώτηση;

Στείλτε μας τις απορίες σας με την παρακάτω φόρμα