Προβολή 1–16 από 137 αποτελέσματα

1 2 3 4 5 6 columns

Anesis Κρεβάτι με ύφασμα

0.00

Το κρεβάτι Anesis είναι εκ ολοκλήρου ντυμένο με ύφασμα. Το κεφαλάρι χωρίζεται σε δύο μέρη, ενώ περιμμετρικά το ύφασμα έχει φυτίλι. Μπορείτε να κάνετε την δική σας επιλογή υφάσματος αλλά και διαστάσεων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα οποιαδήποτε κατασκευής σε κομοδίνα και τουαλέτα.

New Sixties

0.00

Το σαλόνι new sixties σε απλή λιτή αλλά και διαχρονική γραμμή, έρχεται να συνδιάσει το παρελθόν με το σήμερα. Με καπιτονέ τα πίσω μαξιλάρια και με ξύλινη βάση και ποδαράκι ο στυλ δεκαετίας ’60 έρχεται με μια φρέσκια επανεκδοσή της!!

New sweet dream

0.00

O γωνιακός καναπές new sweet dream εμπνευσμένος από την επιθυμία της απόλυτης χαλάρωσης και στο σαλόνι, έρχεται να ξεκουράσει την ημέρα μας!! Οι διαστάσεις και το ύφασμα μπορούν να αλλάξουν, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Relax Κρεβάτι με καπιτονέ ύφασμα

0.00

Το κρεβάτι relax είναι ολόκληρο ντυμένο με ύφασμα ενώ το κεφαλάρι είναι καπιτονέ. Για ένα ολοκληρωμένο σετ κρεβατοκάμαρα υπάρχει η δυνατότητα οποιαδήποτε κατασκευής σε κομοδίνα και τουαλέτα.

Γωνιακός καναπές Comfort new

0.00

Γωνιακός καναπές σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές. Η βάση και τα πόδια είναι από σίδερο ενώ το ύφασμα είναι πλενόμενο. Μια σύγχρονη λύση για ένα ιδιαίτερο στύλ! Μαζί θα διαλέξουμε το ύφασμα που σας ενδιαφέρει!!

Δρύϊνη τραπεζαρία Milan

0.00

Το τραπέζι milan είναι από ξύλο δρυς. Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι καρυδί και φέρει στο μέσο κομμάτι παρα/μο σε λάκα ματ. Το τραπέζι διαθέτει ανοιγόμενο μηχανισμό το οποίο έχει βάθος 0,40εκ. Οι διαστάσεις παραγωγής τραπειζιού είναι 0,95 χ 1,80 μ. Κατασκευάζεται σε οποιαδήποτε διάσταση βάσει του χώρου σας, κατόπιν παραγγελίας.